Bany de Natura

Experiència espiritual i sensorial on poder copsar els beneficis que la natura ens aporta a les persones en la millora de la mateixa salut i benestar, especialment respecte a la reducció de l’estrès, malalties psicològiques o la millora del sistema immunològic a través d’una curta i inicial experiència com aquesta.

Aquest bany de natura transcorre per diferents ecosistemes com la riera, el bosc, i els gorgs d’aigua dolça, d’aquí el seu nom de “Natura”. Al llarg de l’experiència es realitzaran les següents pràctiques que permetran a l’explorador/a entrar més profundament en si mateix/a:

  • Trobar el silenci interior i exterior que tant necessari és el dia a dia de les persones. El silenci ens permetrà donar-nos l’espai per escoltar què ens diu el nostre interior, la nostra natura. 
  • Caminar lent i pausat en grup i a una distància de més de 2 metres de les altres persones.
  • Visualitzacions guiades al bosc, a la llera de la riera o/i al gorg. 
  • Sentir l’energia del grup i concretament dels arbres de la llera de la riera.
  • Desenvolupar els sentits de l’escolta, el tacte, l’olfacte i la intuïció. 
  • Aprofundir a través de preguntes i l’efecte mirall de la natura en un mateix/a, i d’aquesta manera realitzar un pas per connectar, i treballar-se emocionalment i/o espiritualment.
En definitiva, és un tast general de què es pot viure en altres banys de Natura més especialitzats que oferim, després es pot aprofundir en cada una de les tipologies per viure els valors i significats espirituals diferents que cada un dels ecosistemes ens aporten.

Veure descripció sencera

En el proper pas us demanarem la informació addicional de cada producte i els detalls per completar la compra.